KotiRuokaMiksi paistetut perunat eivät toimi: tärkeimmät syyt on nimetty

Miksi paistetut perunat eivät toimi: tärkeimmät syyt on nimetty

Paistettu peruna on helppo valmistaa vain ensi silmäyksellä: kulinaarisella polulla syntyy usein vaikeuksia..

Siksi paistetun kuoren kanssa herkullisten kullanväristen palasten sijaan saat outoa massaa, jota ei halua edes kokeilla..

Siksi lehtemme ruoanlaittoasiantuntija, kokki Julia Arkhipova neuvoo olemaan unohtamatta tärkeimpiä kulinaarisia virheitä.

Mitä he ovat?

Nuoret perunat

Näitä perunoita on parasta käyttää keittämiseen: ne sopivat ihanteellisesti lisukkeeksi.Mutta paistamiseen kannattaa valita vanhemmat perunat, jotta ruoasta tulee maukas ja laadukas.

Öljyn puute

Monet ihmiset pelkäävät lisätä tarpeeksi öljyä, koska tämä tekee ruoasta kaloripitoisemman ja haitallisen.Mutta sinun pitäisi aluksi ymmärtää, että paistetuilla perunoilla ei ole mitään tekemistä oikean ravinnon kanssa.

Siksi on parempi valmistaa maukkaampi ruokalaji lisäämällä riittävä määrä kasviöljyä.

Ei lisäaineita

Jotta perunat olisivat maukkaampia, voit sulattaa palan laardia paistinpannussa ennen paistamista.Jos et halua käyttää lihatuotteita, lisää voita.

Tämä auttaa saavuttamaan kuoren.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit