KotiRuokaMitä valmistaa kesäkurpitsasta: erittäin maukas kermainen keitto - tallenna resepti

Mitä valmistaa kesäkurpitsasta: erittäin maukas kermainen keitto – tallenna resepti

Kermakeitto tai sosekeitto valmistetaan usein kurpitsasta tai tomaateista.Kesäkurpitsaa ei voida pitää poikkeuksena, ja se voidaan yhtä helposti sisällyttää ruokavalioon ja tarjoilla alkupalaksi..

Kun otetaan huomioon vihannesten ravitsemukselliset ominaisuudet, tällainen keitto ei todellakaan aiheuta pahaa oloa..

Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi meille, kuinka kokata.

Tarvitset:

  • kesäkurpitsa – 2 kpl.
  • perunat – 2 kpl.
  • sipulit – 2 kpl.
  • porkkanat – 1 kpl.
  • juusto (jalostettu) – 1-2 kpl.
  • kasvisliemi tai vesi – 500-600 ml.
  • valkosipuli – 3-4 neilikkaa.
  • tuoreita yrttejä maun mukaan.
  • kasviöljy ja voi – 50 gr.
  • suolaa, mustapippuria maun mukaan.
  • Kuinka kokata

    1.Paista paksupohjaisessa pannussa kuorittu ja kuutioitu sipuli, lisää sitten raastettu porkkana ja parin minuutin kuluttua kuutioidut perunat.

    2.Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa kasvisten joukkoon (poista siemenet ja kuori tarvittaessa).

    3.Kun olet valmis, lisää liemi tai vesi ja kiehauta ja keitä sitten vihannekset kypsiksi.

    4.Juusto, yrtit ja valkosipuli on hienonnettava ja pari minuuttia ennen kuin ne ovat valmiita, lisää ne pannulle, lisää suola ja mausteet, kiehauta ja poista lämmöltä.

    5.Jauha ainekset tehosekoittimella, kiehauta keitto uudelleen ja voit tarjoilla keksejä yrteillä koristeltuina.Hyvää ruokahalua!

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit