Kermakeitto tai sosekeitto valmistetaan usein kurpitsasta tai tomaateista.Kesäkurpitsaa ei voida pitää poikkeuksena, ja se voidaan yhtä helposti sisällyttää ruokavalioon ja tarjoilla alkupalaksi..
Kun otetaan huomioon vihannesten ravitsemukselliset ominaisuudet, tällainen keitto ei todellakaan aiheuta pahaa oloa..
Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi meille, kuinka kokata.
Tarvitset:
Kuinka kokata
1.Paista paksupohjaisessa pannussa kuorittu ja kuutioitu sipuli, lisää sitten raastettu porkkana ja parin minuutin kuluttua kuutioidut perunat.
2.Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa kasvisten joukkoon (poista siemenet ja kuori tarvittaessa).
3.Kun olet valmis, lisää liemi tai vesi ja kiehauta ja keitä sitten vihannekset kypsiksi.
4.Juusto, yrtit ja valkosipuli on hienonnettava ja pari minuuttia ennen kuin ne ovat valmiita, lisää ne pannulle, lisää suola ja mausteet, kiehauta ja poista lämmöltä.
5.Jauha ainekset tehosekoittimella, kiehauta keitto uudelleen ja voit tarjoilla keksejä yrteillä koristeltuina.Hyvää ruokahalua!