Monet herkkusuut rakastavat rapeita suolakurkkuja.
Mutta miten vihanneksista saa oikean koostumuksen?.
Kävi ilmi, että on olemassa salainen ainesosa, joka takaa ’rapeuden’ ulkonäön.
Täydellisten suolakurkkujen salaisuuden jakoi Belnovostin verkkopainoksen neljännen luokan kokki ja leipuri, kokki-alan asiantuntija Julia Arkhipova.
Mitä laittaa purkkiin, kun marinoi kurkkuja
Yksi hengenpelastava lisäaine on tarragon.Toinen nimi sille on tarragon.
Jotta kurkkuista tulisi rapeita, kannattaa lasiastiassa marinoidessa pyytää pari-kolme lehteä edellä mainittua kasvia.
Tämän ainesosan ansiosta vihannekset saavat paitsi ’rapeutta’ myös miellyttävän makuhuomion.
Mitä tehdä, jos tarragonia ei ole saatavilla
Tietenkään jokaisella datsanviljelijällä ei ole pääsyä tähän kasviin.
Älä kuitenkaan huoli, jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää tarragonia.
Onhan olemassa kaksi täydellistä korviketta.Kirsikat ja mustaherukat.
Näiden puutarhakasvien lehtilaatat ovat tanniinien lähteitä, jotka suojaavat suolakurkkua liialliselta pehmeydeltä.