KotiRuokaKuinka pelastaa ylisuolattu keitto: temppu, jota kokit ovat käyttäneet vuosisatojen ajan

Kuinka pelastaa ylisuolattu keitto: temppu, jota kokit ovat käyttäneet vuosisatojen ajan

Ylisuolattu keitto on epämiellyttävä tilanne, joka voi sattua jokaiselle kokille.

Sen sijaan, että tiputat kyyneleitä kattilaan, jolloin ruokalaji muuttuu vielä suolaisemmaksi, etsi keinoja tilanteen korjaamiseksi..

Yhden tällaisista tempuista kertoi asiantuntijakokki Julia Arkhipova BelNovosti-verkkopainoksessa – tätä temppua kokit ovat käyttäneet vuosisatojen ajan pelastaakseen ylisuolatun keiton ja palauttaakseen sille täydellisen maun.

Kulinaarinen elämäntapa

Ylimääräisen suolan ’poistamiseen’ tarvitset tavallisinta perunaa.Kuori mukula kuorestaan ja laita se kattilaan.

Kun olet keittänyt perunaa jonkin aikaa, ota se pois kattilasta.

Mitä tehdä, jos lifehack ei toiminut

Ongelma on, että temppu toimii vain, jos ruokalaji ei ollut voimakkaasti ylisuolattu.

Jos tilanne on kriittinen, sinun on laimennettava ensin vedellä.Lisää nestettä vähitellen, kokeile ruokaa maistellen, jos liioittelet veden kanssa, on vaarana saada mautonta ja mautonta keittoa.Tämän jälkeen sekoita kaikki komponentit huolellisesti ja keitä.

Kerroimme aiemmin kolmesta hyödyttömästä keittiövälineestä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit