KotiRuokaTämä määrittää paistetun maksan pehmeyden: Maksasta ei tule sitkeää, vaikka sitä haluaisitkin...

Tämä määrittää paistetun maksan pehmeyden: Maksasta ei tule sitkeää, vaikka sitä haluaisitkin kovasti

Millä tempuilla kotiäidit menevät maksan pehmentämiseksi..

He ripottelevat ruokasoodaa, liottavat sitä maidossa ja etikassa.Mutta se on paljon yksinkertaisempaa.

Mitä maksan kanssa pitäisi tehdä, jotta siitä tulisi pehmeää, kertoo verkkopainoksen ’Belnovosti’ asiantuntija ruoanlaiton alalla, kokki, neljännen luokan leipuri Julia Arkhipova.

Miten pehmentää maksa

Se, tuleeko maksasta pehmeää, riippuu muun muassa sulatusmenetelmästä.

Maksa on sulatettava hitaasti, jääkaapin alahyllyllä.

Toiseksi maksa on leikattava suuriksi paloiksi.Jos sen kuutioi pieneksi, se luovuttaa kaiken mehun.

Kolmanneksi, kun paistat maksaa, sinun on käännettävä tai sekoitettava usein.Paahtaminen, kunnes se on kypsää kummaltakin puolelta, ei ole vaihtoehto.Maksaa ei myöskään voi paistaa korkealla lämmöllä.

Aiemmin asiantuntija kertoi, miten lihapullia valmistetaan marokkolaiseen tyyliin.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit