KotiRuokaPersiljapannukakkujen valmistus: terveellinen resepti

Persiljapannukakkujen valmistus: terveellinen resepti

Tiesitkö, että persilja sisältää runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita? Esimerkiksi tämä vihreä sisältää 2,5-3 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin sitruuna..

BelNovosti-verkostojulkaisun asiantuntija, kokki Julia Arkhipova ehdottaa, ettei tätä mahdollisuutta ’latautua’ hyödyllisillä aineilla ohittamatta ja jakaa persiljapannukakkureseptin..

Niiden valmistamiseksi tarvitset seuraavat tuotteet:

  • 1 nippu persiljaa (iso).
  • 3 munaa.
  • 1 kuppi jauhoja.
  • Suola ja mausteet – maun mukaan.
  • Vihreät tulee pestä ja kuivata, minkä jälkeen ne on hienonnettava.

    Kun tämä vaihe on valmis, riko munat kulhoon hienonnetulla persiljalla ja lisää jauhot, jotka on ensin siivilöitävä.

    Tämän jälkeen seos on sekoitettava perusteellisesti ja lisättävä siihen suolaa (maun mukaan).Voit myös käyttää suosikkimausteitasi.

    Pannukakut tulee paistaa hyvin lämmitetyssä paistinpannussa kasviöljyä lisäämällä.Muutama minuutti kummallakin puolella riittää, kunnes näkyviin tulee houkutteleva kultainen kuori.

    Aiemmin kerroimme sinulle, kuinka herneet liotetaan oikein.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit