KotiRuokaMitä lisätä pannulle keitettäessä riisiä lisukkeena: kaikki kotiäidit eivät tiedä

Mitä lisätä pannulle keitettäessä riisiä lisukkeena: kaikki kotiäidit eivät tiedä

Riisinjyvistä valmistettu lisuke sopii ihanteellisesti mihin tahansa ruokaan..

Jokainen kotiäiti on luultavasti kuitenkin törmännyt siihen, että kalliskaan laadukas tuote ei aina ole mureaa ja maukasta..

Siksi lehtemme ruoanlaittoasiantuntija, kokki Julia Arkhipova neuvoo lisäämään pannulle erityisiä salaisia ​​aineksia lisukkeen valmistuksessa.

Mistä lisäaineista puhumme?

Vihreä tee

Monet tulevat yllättymään siitä, että vihreällä teellä on erittäin voimakas vaikutus riisiin.Viljasta tulee uskomattoman murenevaa ja kaunista.

Yksi pussi riittää tavalliseen riisin annokseen.

Komponentti tulee lisätä heti keittämisen jälkeen.

Jasmiinitee

Tämä vaihtoehto on ihanteellinen niille, jotka rakastavat gourmet-ruokia.Jasmiinitee tekee riisistä todella ainutlaatuisen.Lisäke on esteettisesti ihanteellinen: jyvät näyttävät kokonaisilta eivätkä ylikypsy.

Jasmiinitee lisää myös hienovaraista aromia ja makua.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit