KotiRuokaKuinka suolata kurkut suomalaiseen tyyliin: tämä alkupala ei todellakaan kestä kauan

Kuinka suolata kurkut suomalaiseen tyyliin: tämä alkupala ei todellakaan kestä kauan

Muista talvivalmisteista yleisin on kurkkujen valmistus.Ne suolataan, marinoidaan, kääritään yksitellen ja muiden vihannesten kanssa..

Jokaisella kotiäidillä on pari suosikkireseptiä.Mutta tälle reseptille on varmasti paikka hyllyssä.

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi, kuinka kurkkua suolataan suomalaiseen tyyliin.

Tarvitset:

  • kurkut 1,5 kg.
  • vesi 1,5l.
  • sokeri 100 gr.
  • suolaa 60 gr.
  • sinapinsiemeniä 1/2 rkl.l.
  • laakerinlehti 2 kpl.
  • etikka (9%) 100 ml.
  • Kuinka kokata

    1.Puhtaat kurkut tulee leikata paksuiksi medaljoneiksi.

    2.Marinaadin valmistamiseksi sinun on lisättävä veteen luettelon mukaiset mausteet ja veden kiehumisen jälkeen etikka.

    3.Lisää seuraavaksi hienonnetut kurkut kuumaan marinaadiin ja kiehauta kaikki uudelleen.Kurkut voivat muuttaa väriä, mutta niiden on säilytettävä tiivis rakenne.

    4.Työkappale asetetaan steriloituihin purkkeihin marinadin mukana, purkit kääritään, käännetään ja peitetään, jätetään tähän muotoon, kunnes ne ovat täysin jäähtyneet.

    Kun työkappaleet ovat valmiita, ne säilytetään viileässä paikassa.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit