KotiRuokaNäin ne säilytetään tehtaissa: vanha resepti - mitä tehdä, jotta kurkut ovat...

Näin ne säilytetään tehtaissa: vanha resepti – mitä tehdä, jotta kurkut ovat maukkaita ja rapeita

Kauppapurkkikurkut ovat lähes aina maukkaita ja rapeita, mitä ei voi sanoa kotitekoisista..

Julia Arkhipova, Belnovosti-verkostojulkaisun kulinaarisen alan asiantuntija, neljännen luokan kokki ja leipuri, selittää, kuinka tämä vaikutus saavutetaan.

Kuinka saada maukkaita ja rapeita purkitettuja kurkkuja

Tarvitset seuraavat ainesosat: tillin sateenvarjot, piparjuuri, valkosipuli, herukan lehdet, paprika (2 neljäsosaa purkkia kohden), laakerinlehtiä (enintään 4 kpl purkkia kohti), sokeri (rkl per purkki), suola (kaksi ruokalusikallista purkkia kohden), etikkaa (5 ruokalusikallista purkkia kohti), mustapippuria (rkl/purkki) ja maustepippuriherneitä (tl/purkki).

Laitamme tilliä, piparjuurta, herukan lehdet purkkeihin, täytä ne kurkuilla ja kaada kiehuvaa vettä.

Tyhjennä kiehuva vesi 10 minuutin kuluttua ja toista toimenpide.Lisää seuraavaksi laakerinlehti, mustapippuri, maustepippuri, suola ja sokeri.

Täytä purkit kiehuvalla vedellä kolmannen kerran, lisää etikka, rullaa purkit, käännä ne, kääri ne ja anna lämpimiä 12 tuntia.

Aiemmin asiantuntija selitti, miksi riisiä keitettäessä kannattaa lisätä teetä ja sitruunamehua.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit