KotiRuokaKuinka tehdä gourmet-valkosipulivoita voileipiä varten: loistava resepti

Kuinka tehdä gourmet-valkosipulivoita voileipiä varten: loistava resepti

Monet ihmiset haluavat tarjota perheenjäsenille klassisia voileipiä aamiaisella..

Tämä välipala on myös loistava vaihtoehto päivällä niille, jotka tuntevat yhtäkkiä nälkää.

Tavallisella voilla et kuitenkaan yllätä ketään, toteaa lehtemme kulinaarinen asiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Kuinka tehdä ’herkullista’ voita voileipille

Luettelo tarvittavista ainesosista

– pakkaus voita (kaksisataa grammaa);
– kolme valkosipulinkynttä;
– teelusikallinen sitruunankuorta;
– kaikki tuoreet yrtit (tillistä persiljalla basilikaan timjamilla);
– tarvittava määrä suolaa.

Keittomenetelmä

Tämä öljy on todellinen löytö jokaiselle kotiäidille, koska herkku on maukasta ja tyydyttävää.Sinun on otettava tarvittava määrä vihreitä, pestävä, kuivattava ja pilkottava.

Seuraavaksi lisäämme hienonnetun valkosipulin ja sitruunankuoren.

Voi kannattaa ottaa etukäteen jääkaapista ja antaa pehmetä.Yhdistämme komponentit.Lisää sitten tarvittava määrä suolaa ja sekoita uudelleen.

Herkullinen herkkuvoi voidaan tarjoilla pöytään.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit