KotiRuokaMitä keittää nuorista perunoista: pelkkä keittäminen ei ole vaihtoehto

Mitä keittää nuorista perunoista: pelkkä keittäminen ei ole vaihtoehto

Uudet perunat ovat herkullisia sellaisenaan.Kaikista sen valmistuksen lisäaineista riittää voita ja tuoretta tilliä.Mutta tämä on jo ohitettu vaihe.

On yksinkertaisesti ylellinen ruokalaji, joka voidaan valmistaa juuri tämän kiireisen kauden aikana – herkullisin soufflé..

Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi meille, kuinka kokata.

Tarvitset:

  • perunat (nuoret) – 360 gr.
  • muna – 1 kpl.
  • kerma (15%) – 25 gr.
  • juusto – 50 gr.
  • voita – 5 gr.
  • tuoreita yrttejä, suolaa ja pippuria maun mukaan.
  • Kuinka kokata

    1.Keitä kuoritut perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi ja muussaa ne.

    2.Vatkaa sitten joukkoon muna, lisää kerma ja vatkaa massa tehosekoittimella.

    3.Pilko vihreät, lisää mausteiden kanssa soseeseen ja sekoita.

    4.Voitele uunivuoka voilla ja levitä sose siihen tasaiseksi kerrokseksi.

    5.Paista 15 minuuttia 180 asteeseen esilämmitetyssä uunissa.

    Ripottele juustoraasteella ja yrteillä muutama minuutti ennen valmista.Hyvää ruokahalua!

    Aiemmin kerroimme sinulle, mistä laardi pitää ja kuinka se suolataan, jotta olet ylpeä.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit