KotiRuokaMansikan koostumus: mikä se on ja miten se valmistetaan

Mansikan koostumus: mikä se on ja miten se valmistetaan

Confiture kuulostaa epätavalliselta ja herkulliselta.Itse asiassa tämä jälkiruoka eroaa maultaan tavallisesta hillosta, koska marjojen ja sokerin lisäksi käytetään vielä yhtä ainesosaa..

Silloin, kun kotiäidit alkavat valmistaa mansikkavalmisteita talvea varten, on aika kokeilla tätä reseptiä..

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi, kuinka mansikka-asua tehdään.

Tarvitset:

  • mansikat – 1,5 kg.
  • sokeri – 1,5 kg.
  • vesi – 100 ml.
  • agar-agar – 40 gr.
  • Kuinka kokata

    1.Pesemme marjat ja poistamme varret, minkä jälkeen leikkaamme suuret marjat paloiksi.

    2.Ota paksupohjainen kattila, lisää marjat, kaada vettä ja anna kiehua keskilämmöllä.Kun se kiehuu, keitä vielä 10 minuuttia marjoja sekoittaen.

    3.Sekoita seuraavaksi agar-agar ja 3 ruokalusikallista sokeria.Lisää marjojen joukkoon ja keitä vielä 3 minuuttia hilloa sekoittaen.

    4.Tämän jälkeen kaada loput sokerista, kiehauta ja keitä vielä 3 minuuttia.

    Kaada kuuma seos steriileihin purkkeihin ja sulje kansi.Hyvää ruokahalua!

    Aiemmin kerroimme, kuinka ihraa voidaan leipoa herkullisesti.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit