Valmistaaksesi kevyen ja virkistävän (mikä on tärkeää ikkunan ulkopuolisen lämmön vuoksi) jälkiruoan, tarvitset vain kolme ainesosaa..
BelNovosti-verkostojulkaisun asiantuntijan kokki Julia Arkhipovan mukaan vaikein on odottaa, että herkku jäähtyy..
Joten ota 200 g mansikoita ja leikkaa ne mielivaltaisen muotoisiksi pieniksi paloiksi.Mansikat voidaan korvata muilla marjoilla.
Laita 400 g kreikkalaista jogurttia pergamenttilevylle ja tasoita kerros lusikalla – yritä pitää se noin 1 cm paksuna.
Tärkeää: paksu, runsasrasvainen jogurtti sopii parhaiten tämän ruuan valmistukseen.
Ripottele jogurttiin marjoja ja päälle granolaa tai mysliä – 3-4 ruokalusikallista riittää.
Jäljelle jää vain viedä tuleva herkku pakastimeen ja jättää se sinne 5-6 tunniksi.
Tämän ajan kuluttua leikkaa jogurtti suuriksi paloiksi ja voit alkaa maistaa.Muuten, jos haluat, voit lisätä jogurttiin hunajaa tai suklaapaloja.