KotiRuokaAsiantuntevat kotiäidit eivät heitä roskiin yhtäkään valkosipulinuolta: näin he tekevät heidän kanssaan

Asiantuntevat kotiäidit eivät heitä roskiin yhtäkään valkosipulinuolta: näin he tekevät heidän kanssaan

Jos haluat säilyttää valkosipulin maun ja hyödyt mahdollisimman pitkään, kokeile tehdä valkosipulitahnaa..

Reseptin valmistukseen, joka on erinomainen lisä eri ruokiin, jakoi BelNovosti-verkostojulkaisun asiantuntija, kokki Julia Arkhipova..

Kypsennysohjeen mukaan tarvitset:

  • 1 kg valkosipulia.
  • 4 rkl sokeria.
  • 2 ruokalusikallista suolaa.
  • 1 rkl sitruunamehua.
  • 100 g kasviöljyä.
  • Huuhtele valkosipulin nuolet huolellisesti ennen kypsennyksen aloittamista ja anna niiden kuivua hieman.Jauha ne sitten lihamyllyllä tai tehosekoittimella tahnaksi.

    Lisää sokeria, suolaa, kasviöljyä ja sitruunamehua – viimeistä komponenttia ei tarvita niinkään maun vuoksi, vaan tahnan rikkaan vihreän värin säilyttämiseksi.

    Sekoita kaikki ainekset hyvin ja jätä tahna hyytymään 20 minuuttia.

    Laita se sitten steriloituihin purkkeihin ja sulje kannet tiukasti.

    Tämä lisäaine näyttää luomukastikkeissa, salaateissa, ensimmäisissä ja toisissa ruokalajeissa.Se tulee säilyttää jääkaapissa, jossa se säilyttää laatunsa 2-3 kuukautta.

    Jos haluat nauttia valkosipulitahnan mausta myös talvella, pakasta se laittamalla se jääpalamuotteihin.

    Aiemmin puhuimme täydellisen munakokkelin salaisuuksista.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit