KotiRuokaMiksi jotkut kotiäidit lisäävät herneitä ja linssejä kotletteihin: tulet yllättymään

Miksi jotkut kotiäidit lisäävät herneitä ja linssejä kotletteihin: tulet yllättymään

Aiemmin kotiäidit yrittivät pitää kiinni klassisista resepteistä, mutta nyt tilanne on muuttunut..

Monet ihmiset yrittävät tehdä tutuista ruoista epätavallisempia, maukkaampia, mielenkiintoisempia ja terveellisempiä..

Mutta joskus valitut komponentit voivat olla äärimmäisen odottamattomia, huomautti kokki Julia Arkhipova, lehtemme kulinaarinen asiantuntija.

Esimerkiksi harvat ovat kuulleet, että palkokasveja voidaan lisätä jauhelihaan.

Mitä se antaa?

Herneiden esittely

Puhutaan valmiin hernepohjaisen soseen käytöstä.Tässä tapauksessa voit päästä eroon tarpeesta lisätä leipää tai muita pörröisyyden komponentteja.

Kotleteista tulee tiheitä, maukkaita ja mielenkiintoisia.

Linssien rooli

Tässä tapauksessa on myös parempi käyttää punaisia ​​tai keltaisia ​​linssejä, koska nämä lajikkeet kypsyvät nopeasti soseeksi.

On huomionarvoista, että kotleteista tulee herkkiä, maukkaita, aromaattisia ja tyydyttäviä.Linssejä käytettäessä ei myöskään tarvitse lisätä leipää.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit