KotiRuokaKuinka tehdä täydellisen paisunut munakas: kaikki emännät eivät tiedä

Kuinka tehdä täydellisen paisunut munakas: kaikki emännät eivät tiedä

Kenenkään ei tarvitse selittää, että munakas katsotaan onnistuneeksi vain, jos se on pystynyt kohoamaan ja pitämään muotonsa pöytään tarjoiluun asti.

Muuten ruokalaji ei näytä yhtä houkuttelevalta.

Siksi lehtemme asiantuntijakokki Julia Arkhipova jakaa salaisen menetelmänsä täydellisen muhkean munakkaan valmistamiseksi.

Mistä se koostuu

Tämä menetelmä poikkeaa hieman tavanomaisesta, mutta tulos on erinomainen.Ensimmäiseksi on tehtävä yksi epätavallinen toimenpide: erotettava valkuaiset ja keltuaiset toisistaan.

Sen jälkeen erillisessä kulhossa esitä keltuaiset ja suola, hiero varovasti.Älä vatkaa seosta.Lisää maito ja jauhot reseptin mukaan ja tee homogeeniseksi.

Valkuaisen kohdalla tilanne on kuitenkin toinen: sitä voi huoletta vatkata lähes huippuunsa, kuten leivonnaisia tehdessä.

Yhdistä sitten nämä kaksi ainetta.

Sitten jää vielä paistaa munakas suljetun kannen alla miedolla lämmöllä.Munakkaasta tulee uskomattoman maukas ja kuohkea.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit