KotiRuokaMiksi lisätä raejuustoa, kanelia ja sokeria kotletteihin: tulet yllättymään

Miksi lisätä raejuustoa, kanelia ja sokeria kotletteihin: tulet yllättymään

Jos kerrot tietämättömälle, että voit lisätä kotletteihin kanelia, raejuustoa ja sokeria, hän päättää, että tässä on joku virhe..

Nämä komponentit ovat enemmän kuin jälkiruokakomponentteja..

Lehtemme kulinaarinen asiantuntija, kokki Julia Arkhipova kuitenkin toteaa, että nämä ovat tuttuja salaisuuksia kotlettien laadun parantamiseksi.

Missä tapauksissa nämä tuotteet otetaan käyttöön?

Kaneli

Ripauksen tätä maustetta voi turvallisesti lisätä porsaan jauhelihaan.Tässä tapauksessa astiasta tulee uskomattoman maukas ja aromaattinen.

Sokeri

Tämä on yleinen salaisuus, joten voit lisätä sokeria mihin tahansa jauhelihaan.Ensinnäkin se tekee lihasta paljon maukkaampaa.

Sokerin toinen tehtävä on antaa kotleteille uskomaton kuori.

Raejuusto

Se lisätään broilerin fileisiin.Tuloksena on pörröinen, mehukas ja herkullinen ruokalaji.Raejuustoa käytettäessä ei kuitenkaan tarvitse lisätä leipää.

Raejuusto otetaan keskimääräisellä rasvapitoisuudella.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit