KotiRuokaNämä 2 ainesosaa pilaavat toivottomasti borssin: mitä ei saa koskaan laittaa kattilaan

Nämä 2 ainesosaa pilaavat toivottomasti borssin: mitä ei saa koskaan laittaa kattilaan

Jostain syystä useimmat emännät uskovat hurskaasti, että borssin valmistukseen voi käyttää aivan mitä tahansa aineksia.

Voi, mutta silloin ei kannata valittaa, että ensimmäisestä annoksesta tuli mauton, varoittaa BelNovostin verkkopainoksen asiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Tänään kerromme teille parista tuotteesta, joita yleensä on tavallista nähdä borssissa – mutta silti niitä ei kannata lisätä, sillä ne voivat pilata sen maun ja laadun.

Kulinaaristen kokeilujen aikana on todettu, että hyvä borssin ei pitäisi sisältää kahta suosittua komponenttia: perunaa ja kasviöljyä.

Ensimmäisiin ruokiin on tapana sisällyttää perunoita, jotta niistä tulisi täyteläisempiä ja runsaampia.

Mutta borssissa on muutenkin paljon muita ainesosia, joten perunoiden lisääminen ei ole lainkaan tarpeellista.

Lisäksi perunat voivat huonontaa borssin makua ja tehdä siitä vähemmän kirkkaan ja täyteläisen.

Myös kasviöljy vaikuttaa negatiivisesti borssin makuun, varsinkin jos se on huonolaatuista.

Jos tämän jälkeen mietit, miten valmistetaan paahtopaistia borssia varten, tässä on vastaus: saadaksesi todella täyteläistä, tuoksuvaa ja maukasta borssia, käytä hyvää laardia.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit