KotiRuokaKevyesti suolattujen kurkkujen valmistus kivennäisvedestä: voit syödä ne seuraavana päivänä

Kevyesti suolattujen kurkkujen valmistus kivennäisvedestä: voit syödä ne seuraavana päivänä

Piilotetut kurkut ovat ensimmäinen valmiste, jonka ehdottomasti kaikki kotiäidit valmistavat uudesta sadosta..

On monia reseptejä, joiden avulla voit valmistaa kurkut nopeasti ja vaivattomasti..

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi, miten kivennäisvedestä tehdään kevyesti suolattuja kurkkuja.

Tarvitset:

  • kurkut – 13-15 kpl.
  • kivennäisvesi – 1 l.
  • valkosipuli – 2 neilikkaa.
  • suola – 1 rkl.l.
  • tilliä maun mukaan.
  • Kuinka kokata

    1.Tuoreet ja keskikokoiset kurkut on pestävä ja täytettävä kylmällä vedellä kulhossa.

    2.Sitten vihannekset laitetaan purkkiin leikkaamatta päitä, lisäämällä valkosipulia ja tilliä.

    3.Sitten lisätään suolaa ja työkappale täytetään kivennäisvedellä.

    4.Purkin kaula voidaan peittää kelmulla ja säilyttää jääkaapissa vuorokauden ajan.

    Kurkut ovat valmiita vuorokauden kuluttua.Hyvää ruokahalua!

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit