KotiRuokaMitä lisätä nyytien jauhelihaan: kokit ovat paljastaneet salaisuutensa

Mitä lisätä nyytien jauhelihaan: kokit ovat paljastaneet salaisuutensa

Mykyjen jauhelihan makua voi aina parantaa, jos ei rajoitu käyttämään vain perusaineksia..

Tästä syystä kannattaa ottaa selvää, mitä ruokia kannattaa ottaa käyttöön..

Lehtemme kulinaristinen kokki Julia Arkhipova kertoi, mitkä lisäaineet parantavat merkittävästi nyytien jauhelihan laatua.

Mistä lisäaineista puhumme?

Kesäkurpitsa

Nyt monet ovat ymmällään siitä, mitä tehdä runsaalle kesäkurpitsasadolle.Esimerkiksi raastettuna ne kannattaa ehdottomasti käyttää nyytien jauhelihana.

Herkku ei vain maistu maukkaammalta, vaan myös huomattavasti mehukkaammalta.

Kaali

Kaikki eivät tiedä, että jotkut kokit lisäävät jauhelihaan myös raastettua kaalia tuomaan makua.Nämä nyytit osoittautuvat erittäin alkuperäisiksi.

Muut komponentit mehukkaaseen ja aromiin

Voit pilkkoa kaikenlaisia ​​​​vihreitä ja lisätä ne nyytien jauhelihaan.Jotkut kokit lisäävät pienen määrän maitoa tai vähärasvaista kermaa.

Voit myös lisätä hieman ihraa tai jäämurskaa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit