KotiRuokaKuinka päästä eroon kalan epämiellyttävästä hajusta paistamisen aikana: kokit ovat paljastaneet temppuja

Kuinka päästä eroon kalan epämiellyttävästä hajusta paistamisen aikana: kokit ovat paljastaneet temppuja

Paistettua kalaa voidaan epäilemättä kutsua yhdeksi herkullisimmista herkkutyypeistä..

Siksi monet ihmiset valmistavat tuotteen melko usein..

Mutta on yksi merkittävä vivahde, joka järkyttää jokaista kotiäitiä: edes tehokkaan hupun läsnäolo ei voi suojata tietyn hajun esiintymiseltä.

Parin tempun avulla tämä ongelma voidaan kuitenkin ratkaista, on varma kokki Yulia Arkhipova, lehtemme ruoanlaitto-alan asiantuntija.

Mitä nämä salaisuudet ovat?

Lisäannos vihanneksia

Menetelmän ydin on yksinkertainen: tietyt tuotteet ottavat ’taakan’ suojaamalla keittiötä epämiellyttäviltä hajuilta.

Sinun on kuorittava pienet perunat, porkkanat ja sipulit.Leikkaa vihannekset viipaleiksi ja laita ne paistinpannulle ennen kalan paistamista.

Marinadi

Monet kokit tietävät tämän salaisuuden: jos pidät tuotetta erityisessä marinaadissa ennen paistamista, voit unohtaa hajun.Yleensä puhumme maidosta, vedestä sitruunamehulla tai oluesta.

Pidä kalat tässä marinaadissa vartin verran.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit