KotiRuokaKuinka valmistaa herkullista borssia: kulinaariset asiantuntijat ovat paljastaneet tärkeimmät salaisuudet

Kuinka valmistaa herkullista borssia: kulinaariset asiantuntijat ovat paljastaneet tärkeimmät salaisuudet

Slaavilaisen keittiön tunnetuin keitto kiehtoo monia maullaan ja tuoksullaan..

On vaikea löytää jotain vaikuttavampaa..

Klassista ruoanlaittotekniikkaa voi kuitenkin aina parantaa, sanoo kokki Julia Arkhipova, lehdemme kulinaarinen asiantuntija.

Mistä temppuista on sinulle hyötyä?

Tomaatit ja paprikat

Jos puhumme borschin keittämisestä kesällä tai alkusyksystä, sinun tulee ehdottomasti lisätä paistokoostumukseen pari kuorittua tomaattia ja yksi hienonnettu paprika.

Keitosta tulee vielä täyteläisempi ja maukkaampi.

Tankkaus

Jos haluat kaikkien ilahduttavan borssista, sinun tulee tehdä erityinen kastike.Tätä varten sinun on otettava pala silavaa, erotettava nahat ja soseutettava se.

Lisää sitten hienonnettu valkosipuli, tilli, persilja ja vihreä sipuli.Säädä ainesosien määrää oman harkintasi mukaan.

Tällaista aromaattista borssia on mahdotonta vastustaa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit