KotiRuokaMiksi lisätä kermaa täytetyn kaalin täytteeseen: mielenkiintoinen kulinaarinen temppu - tulos yllättää...

Miksi lisätä kermaa täytetyn kaalin täytteeseen: mielenkiintoinen kulinaarinen temppu – tulos yllättää sinut

Maukkaan täytetyn kaalin valmistaminen on melkoinen haaste.

Ruoka osoittautuu usein liian mehukkaaksi eikä kovin ruokahalua herättäväksi.

Täyte on usein liian kuiva ja jopa mauton.

Miten välttää tällaiset kulinaariset epäonnistumiset?

Neljännen luokan kokki ja leipuri, Belnovosti-verkkopainoksen kokkiasiantuntija Julia Arkhipova ehdottaa, että täytetyn kaalin täytteeseen lisätään hieman kermaa.

Näin täytetystä kaalista tulee kerman ansiosta hyvää

Nestemäinen rasvainen komponentti pelastaa varmasti täytteen kuivumiselta.

Silti ’kirjekuorien’ sisältö on hyvin usein harmillisen koostumukseltaan.

Pieni määrä kermaa pitää ruokalajin mehukkaana.

Riisi- ja lihaseokseen voi tietysti lisätä maitotuotteen sijasta pelkkää vettä.

Mutta tällöin ei saavuteta tärkeää vaikutusta, jonka myös kerma antaa.Se on se, että ruokalaji saa hieman kermaisen maun.

Kuinka lisätä kermaa täytetyn kaalin täytteeseen

Lisättävän kerman määrästä ei ole erityisiä suosituksia.Kokin on määritettävä oikea määrä arvioimalla uudistetun täytteen koostumus.

Seos ei tietenkään saa olla levittyvää.Mutta se ei saa myöskään olla liian kuivaa.

Älä pelkää, että muodostuneet ’pallerot’ hajoavat: tarkoituksesi ei ole tehdä leikkeleistä, vaan täytteestä.Jälkimmäinen pysyy kasassa kaalinlehtien avulla.

Tuntuuko sinusta, että olet kaatanut liikaa kermaa? Älä huoli: ongelma ratkeaa lisäämällä pieni määrä viljaa (riisiä tai mannaa).

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit