KotiRuokaTämä ainesosa tekee tattarista vertaansa vailla: lisää se heti kypsennyksen jälkeen

Tämä ainesosa tekee tattarista vertaansa vailla: lisää se heti kypsennyksen jälkeen

Lisäämällä yksi ainesosa tattariin heti kypsennyksen jälkeen, voit tehdä tästä yksinkertaisesta ruoasta vertaansa vailla..

Kerromme sinulle kuinka parantaa tattari makua merkittävästi.

Kuinka keittää herkullista tattaria

Jos lisäät pienen palan voita heti kypsennyksen jälkeen, tattari on mureampaa ja aromaattisempaa.

Tatterin makua voi parantaa myös keittämällä sitä ei vedessä, vaan lihaliemessä.

Tai voit lisätä pienen määrän lientä jo keitettyyn tattariin ja antaa sen hautua.

Jos haluat murenevaa tattaria, lämmitä se ennen kypsennystä kuivalla paistinpannulla.

Ja yritä olla sekoittamatta tattaria kypsennyksen aikana.Kun vesi on haihtunut, tattari on valmista.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit