KotiRuokaMiten ravintolat onnistuvat aina tekemään riisistä murenevaa: monet emännät eivät tunne näitä...

Miten ravintolat onnistuvat aina tekemään riisistä murenevaa: monet emännät eivät tunne näitä hienouksia

Monet emännät ihmettelevät, miksi riisi on ravintoloissa aina murenevaa.

Miten ravintolakokit saavuttavat tämän, kertoo Belnovosti-verkkolehden painoksen asiantuntija ruoanlaiton alalla, kokki, neljännen luokan leipuri Julia Arkhipova.

Miten keitetään murenevaa riisiä

Se, tuleeko riisistä murenevaa, riippuu pitkälti keittotekniikasta.

Kiehauta riisi ensin keskilämmöllä ilman kantta.

Kun vesi on kiehunut riisin tasolle, peitä kattila kannella, vähennä lämpöä matalalle ja anna kiehua.

Riisi pitää hauduttaa pienimmällä lämmöllä, silloin se ei kiehu.

Voit myös estää riisin tarttumisen lisäämällä veteen hieman auringonkukkaöljyä.

Aiemmin asiantuntija kertoi, mitkä ruokavirheet voivat tehdä keitosta haitallisen.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit