KotiRuokaKuinka keittää parsakaalia ilman, että kukaan arvaa: pannukakkuresepti

Kuinka keittää parsakaalia ilman, että kukaan arvaa: pannukakkuresepti

Parsakaali on todellinen mestari ravintoaineiden ja vitamiinien suhteen, eikä sillä ole niin paskaa makua kuin monet sanovat..

Parsakaalin mainitseminen kuitenkin pilaa joidenkin ihmisten mielialan..

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi kuinka valmistaa parsakaalipannukakkuja kenenkään arvaamatta.

Tarvitset:

  • broilerin filee – 400 gr.
  • parsakaali – 200 gr.
  • muna – 1 kpl.
  • jauhot – 2 rkl.l.
  • juusto – 50 gr.
  • smetana – 1 rkl.l.
  • valkosipuli – 2 neilikkaa.
  • suolaa ja pippuria maun mukaan.
  • kasviöljy.
  • Kuinka kokata

    1.Pilko kananliha ja parsakaali pieniksi paloiksi, raasta juusto hienoksi ja pujota kuorittu valkosipuli puristimen läpi.

    2.Sekoita kasvikset ja liha kulhossa, lisää muna, jauhot, juusto ja smetana, mausteet maun mukaan ja sekoita tasaiseksi.

    3.Kuumenna paistinpannu kasviöljyllä ja kaada seos pois.

    4.Paista pannukakut molemmin puolin keskilämmöllä.

    Tarjoile suosikkilisäkkeen, salaatin tai kastikkeen kanssa.Hyvää ruokahalua!

    Aiemmin kerroimme kuinka keittää halvinkin pasta herkullisesti.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit