Kaikki tietävät, että sadon varastointi riippuu siitä, kuinka paljon kesäasukas on huolehtinut lannoitteista sekä taudin ja tuholaisten torjunnasta..
Yhtä tärkeää on valmistaa kellari uusien tarvikkeiden säilytystä varten.Mutta tässäkin tapauksessa on parempi pelata varman päälle ja käyttää kansantemppuja.
Kokeneet kesäasukkaat väittävät, että kasvisten onnistunut läheisyys on edelleen yhtä kiireellinen kysymys penkeiltä sadonkorjuun jälkeen.
Sängyissä ne auttavat toisiaan kasvamaan ja kellarissa pidentää säilyvyyttä.
Tässä on yksi tapa pidentää perunoiden säilyvyyttä.
Kuinka toimia
Valmistettu perunasato asetetaan alustavan kuivauksen jälkeen kellariin.On tärkeää kitkeä rikki, pilaantuneet ja sairaat perunat välittömästi pois.
Ja jotta se kestää koko talven eikä rypisty, sinun on säilytettävä punajuuret yhdessä perunoiden kanssa.
Tämä on helpoin tapa säädellä kellarin kosteutta.
Voit kerrostaa perunat pihlajalehdillä ja laittaa punajuuret päälle 1-2 kerrosta.
On myös huolehdittava siitä, että kellarissa on tuuletus ja ettei ilman lämpötila nouse yli +5 celsiusasteen.