KotiKasvitMiten juurruttaa ruusupistokkaat: odottamaton elämäntapa - jokaisen kukkakaupan säästöpossun pakollinen varuste

Miten juurruttaa ruusupistokkaat: odottamaton elämäntapa – jokaisen kukkakaupan säästöpossun pakollinen varuste

Ensimmäinen asia, jota haluaisin neuvoa kaikille ruusun pistokkaita juurruttaville, on käyttää terävää terää, jotta leikkaus olisi siisti.

Kun olet lopettanut pistokkaiden leikkaamisen, tee puhtaalla veitsellä muutama lovi-naarmu pistokkaiden alaosaan.

Tämä on tehtävä, jotta juuret versovat nopeammin.

Tämän jälkeen tarvitset astioiden pesuun tarkoitetun sienen.

Se on leikattava useisiin paloihin ja saksilla tai veitsellä aseistettuna tehtävä kuhunkin niistä reikiä, jotka muistuttavat etäisesti taskuja.

Seuraavaksi otetaan 1 osa aloe-mehua ja laimennetaan se 9 osaan vettä.Aloe toimii biostimulanttina.

Kasta sieni saatuun liuokseen, anna sen imeytyä ja väännä se sitten pois.

Jäljelle jää pistokkaiden asettaminen sieneen tehtyihin reikiin, minkä jälkeen tuloksena oleva sieni ja pistokkaiden ’rakenteet’ on asetettava lasiin ja laitettava hyvin täytettyyn (kuten ilmapallo) pussiin.

Jätä pussi pistokkaiden kanssa lämpimään ja valoisaan paikkaan – jos mahdollista, ripusta se ikkunan lähelle, ja kun juuret ilmestyvät, siirrä ne maaperään.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit