KotiRuokaMiksi tattari esipaistetaan: kokki paljasti salaisuuden - vain tällä tavalla keität sen

Miksi tattari esipaistetaan: kokki paljasti salaisuuden – vain tällä tavalla keität sen

Paistamalla tattaria hieman ennen kypsennystä, voit parantaa ruoan makua merkittävästi..

Belnovosti-verkostojulkaisun ruoanlaitto-alan asiantuntija, kokki ja neljännen luokan leipuri Julia Arkhipova puhuu tattarien paistamisen säännöistä.

Kuinka paistaa tattari oikein

On suositeltavaa paistaa tattari suuressa syvässä paistinpannussa.

Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja paista koko ajan sekoittaen, kunnes tattari alkaa rätisemään.

Kaada seuraavaksi tattari välittömästi kiehuvaan veteen ja keitä kypsiksi.

Paistamiseen kannattaa turvautua, jos haluaa lisukkeena aromaattista ja murenevaa tattaria.

Jos haluat keittää puuroa maidolla, sinun ei tarvitse paistaa tattaria.

Aiemmin asiantuntija kertoi, kuinka perunapizzaa tehdään.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit