KotiRuokaKuinka tehdä virkistävä kylmä keitto: ei okroshka tai kholodnik

Kuinka tehdä virkistävä kylmä keitto: ei okroshka tai kholodnik

Kesällä ykkösruokaa voidaan kutsua kholodnikiksi tai okroshkaksi.On vaikea sanoa, kumpi on maukkaampaa..

Mutta tämä ei ole ainoa virkistävä ruokalaji kuumana kesäiltapäivänä.Tarjoamme vaihtoehtoisen vaihtoehdon..

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi kuinka valmistetaan kylmä ja terveellinen keitto kurkusta ja avokadosta.

Tarvitset:

  • kurkut (tuoreet) – 3 kpl.
  • avokado – 4 kpl.
  • sitruuna – 1 kpl.
  • oliiviöljy – 3 rkl.l.
  • viinietikka (valkoinen) – 1 rkl.l.
  • vettä.
  • mausteita maun mukaan.
  • Kuinka kokata

    1.Pese ja kuori avokadot ja poista kivet ja leikkaa kurkuista kuoret pois.

    2.Leikkaa sitten kaikki suuriksi paloiksi tai laita se heti tehosekoittimeen.

    3.Lisää suolaa ja mausteita maun mukaan, oliiviöljyä, sitruunamehua maun mukaan, etikkaa valmiiseen seokseen ja sekoita.

    4.Laimenna valmis paksu sose jäähdytetyllä keitetyllä vedellä haluttuun sakeuteen, jäähdytä tarvittaessa ja tarjoile.

    Aiemmin kerroimme kuinka valmistaa taikina oikein.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit