KotiRuokaMitä keittää vinoista ja umpeen kasvaneista kurkuista talveksi: ei resepti, vaan aarre

Mitä keittää vinoista ja umpeen kasvaneista kurkuista talveksi: ei resepti, vaan aarre

Jätettyään dachasta ensi viikonloppuun monet valittavat, että tänä aikana kurkut kasvavat ulos tai kasvavat vinoiksi väärän hoidon vuoksi..

Mutta kuten sanotaan, älä heitä sitä pois.Ja tällaiset vihannekset sopivat jalostettavaksi talveksi..

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi, että vinoista ja umpeen kasvaneista kurkuista voi tehdä jotain herkullista.

Tarvitset:

  • tuoreet kurkut – 700 gr.
  • valkosipuli – 2 neilikkaa.
  • laakerinlehti – 1 kpl.
  • maustepippuri – 5 hernettä.
  • kuuma pippuri maun mukaan.
  • tilli – 1 oksa.
  • neilikka – 2 kukintaa.
  • suola – 2 rkl.l.
  • sokeri – 1 rkl.l.
  • etikka (9%) – 1,5 rkl.l.
  • Kuinka kokata

    1.Kurkut on leikattava pieniksi kuutioiksi.

    2.Kuorimme valkosipulin ja laitamme sen puhtaisiin purkkeihin laakerinlehtien, neilikan, tillin ja maustepippurin kanssa.

    3.Laita päälle hienonnetut kurkut ja kaada päälle kiehuvaa vettä.

    4. 15-20 minuutin kuluttua kaada suolaliuos purkista kattilaan, lisää suola ja sokeri, kiehauta, kaada se sitten purkkeihin ja lisää etikka.

    Sulje kansi, käännä se, kun se on jäähtynyt, laita kurkkuvalmiste varastoon pimeässä ja viileässä paikassa.Hyvää ruokahalua!

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit