KotiRuokaKuinka leikata sipulia ja olla itkemättä: kokeneet kokit ovat paljastaneet temppunsa

Kuinka leikata sipulia ja olla itkemättä: kokeneet kokit ovat paljastaneet temppunsa

On tärkeää pystyä leikkaamaan sipulia ilman kyyneleitä, koska tätä komponenttia käytetään melkein kaikissa pääruoissa..

Kuitenkin koostumuksen sisältämä rikki aiheuttaa usein kyyneleitä jopa vahvimmille ja sitkeimmille ihmisille..

Siksi on syytä käyttää tunnettuja kulinaarisia salaisuuksia käytännössä, kokki Yulia Arkhipova, lehdessämme ruoanlaitto-alan asiantuntija, jakaa kokemuksensa.

Mitkä temput voivat auttaa?

Jääkaappi

Monet ihmiset tietävät, että sipuli menettää kyyneleitä aiheuttavansa, jos se makaa jääkaapin hyllyllä kymmenen minuuttia.

Tämän jälkeen voit murskata sen turvallisesti.

Pakastin

Tässä veitsen tulee ’levätä’ ennen ruoanlaiton aloittamista.Voit jättää lisävarusteen 5-10 minuutiksi.Tämä riittää välttämään itkemistä jousen kanssa työskennellessä.

Lautas kylmällä vedellä

Jos joudut pilkkomaan useamman kuin yhden sipulin, kannattaa olla varma.Sinun täytyy kaataa kylmää vettä lautaselle.Lisää muutama jääkuutio, jos mahdollista.

Aseta astia pöydälle ja käsittele veistä säännöllisesti kypsennyksen aikana.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit