KotiRuokaMiksi lisätä suolakurkkua jauhelihaan kotletteja valmistettaessa: harva valmistaa ruokaa tällä tavalla, mutta...

Miksi lisätä suolakurkkua jauhelihaan kotletteja valmistettaessa: harva valmistaa ruokaa tällä tavalla, mutta turhaan

Todennäköisesti jokainen kotiäiti haluaisi, että hänen ruoanlaittoaan arvostetaan – halu tehdä ruokiaan maukkaampia johtaa kokeiluihin tutuilla resepteillä..

Esimerkiksi BelNovosti-verkostojulkaisun asiantuntijana kokki Julia Arkhipova sanoi, että jotkut kokit lisäävät suolakurkkua jauhelihaan..

Tämän seurauksena heidän valmistamistaan ​​kotleteista tulee mehukkaita ja mausteisia – marinoidut kurkut antavat kotleteille ainutlaatuisen aromin, maun ja mehukkuuden.

Valmista tuttu ruokalaji uudella reseptillä käyttämällä seuraavia ainesosia:

  • 500 g jauhelihaa.
  • 1 sipuli.
  • 2-3 marinoitua kurkkua.
  • Suolaa ja pippuria – maun mukaan.
  • Murut leivitykseen ja kasviöljy paistamiseen.
  • Sipulit ja suolakurkku on hienonnettava – tätä varten voit käyttää raastinta, jossa on keskikokoisia reikiä, minkä jälkeen sinun on lisättävä syntynyt seos jauhelihaan.

    Sitten sinun täytyy suolaa ja pippurilla seos valmistaa kotletit maun mukaan ja lisätä myös muita mausteita, jos haluat.

    On tärkeää ottaa huomioon kurkkujen suolapitoisuus – suola ei välttämättä ole ollenkaan hyödyllinen.

    Sekoita jauheliha hyvin, muotoile siitä kotletteja, pyörittele halutessasi korppujauhoissa ja paista kasviöljyssä.

    Aiemmin listasimme yleisimmät virheet pilafia valmistettaessa.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit