KotiRuokaMitä ei saa lisätä kurkkua säilöttäessä: ainesosa, joka tekee kurkut pehmeiksi

Mitä ei saa lisätä kurkkua säilöttäessä: ainesosa, joka tekee kurkut pehmeiksi

Jos marinoidut kurkut muuttuvat pehmeiksi, et ehkä purista niitä oikein..

Kerromme sinulle, mikä ainesosa lisää säilykekurkkujen pehmeyttä.

Mitä ei saa lisätä kurkkua säilöttäessä

Asiantuntijat eivät ehdottomasti suosittele suuren valkosipulin lisäämistä kurkkujen säilömiseen.

Liiallinen valkosipuli on tärkein syy siihen, että marinoidut kurkut pehmenevät.

Tämä ei tarkoita, että sinun on hylättävä valkosipulia kokonaan, mutta älä missään tapauksessa saa lisätä sitä paljon.

Kolmen litran kurkkupurkkiin riittää kaksi tai kolme valkosipulinkynttä.

Sitten kurkut ovat sekä tuoksuvia että rapeita.Kirsikan ja tammenlehtien lisääminen auttaa myös tekemään kurkuista rapeita.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit