Aiotteko alkaa keittämään riisiä, tattaria tai kaurapuuroa?.
Ota ensin pari teepussia laatikosta!.
’Mitä tekemistä teellä on viljan kanssa?’ – monet herkut kysyvät.
Belnovosti-verkoston julkaisun kulinaarisen alan asiantuntija, kokki, neljännen luokan leipuri Yulia Arkhipova vastaa: teepussien ansiosta ruokalajista tulee paljon herkullisempi.
Kuulostaako oudolta? Joka tapauksessa, hylkää kaikki epäilykset ja käytä alla kuvattua kulinaarista temppua! Et varmasti tule katumaan sitä!
Kuinka käyttää teepusseja puuron valmistuksessa
Ota pannu, kaada siihen vettä ja heitä teepusseihin.On suositeltavaa, että pussit sisältävät teetä ilman lisäaineita.
Aseta astiat liedelle ja käynnistä poltin.
Onko neste kiehunut? Odota muutama minuutti, poista pussit ja kaada murot joukkoon.
Teessä keitettynä tuotteesta tulee uskomattoman maukasta ja se saa kauniin värin.
Tuloksena kokki saa herkullisen näköisen kulinaarisen mestariteoksen.