KotiRuokaTällä vanhanaikaisella menetelmällä 'kumi' laardista tulee herkku: yllätä vieraasi ja perheenjäsenesi

Tällä vanhanaikaisella menetelmällä ’kumi’ laardista tulee herkku: yllätä vieraasi ja perheenjäsenesi

Älä kiirehdi heittämään pois ’kumi’ihraa, se voidaan säästää..

Kerromme sinulle life hackin, joka auttaa tekemään erittäin kovasta lavasta pehmeäksi.

Kuinka tehdä laardista pehmeää

Tarvitset: mustaa ja maustepippuria, laakerinlehteä, valkosipulia ja suolaa (puolitoista ruokalusikallista).

Laita kaikki mausteet kattilaan, lisää litra vettä ja kiehauta.

Aseta laardi suolaveteen, kiehauta, peitä pannu kannella.

Keitä laardia 10 minuuttia miedolla lämmöllä, sammuta liesi, eristä pannu ja anna hautua 2 tuntia.

Ota tämän ajan jälkeen laardi suolavedestä, kuivaa se, hiero mausteilla ja hienonnetulla valkosipulilla ja laita jääkaappiin.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit