KotiRuokaKuinka tehdä rapeita kesäkurpitsapannukakkuja: Lisää tämä ainesosa taikinaan

Kuinka tehdä rapeita kesäkurpitsapannukakkuja: Lisää tämä ainesosa taikinaan

Jotkut ihmiset rakastavat kesäkurpitsapannukakkuja juuri niiden herkän koostumuksen vuoksi.On tärkeää säilyttää mittasuhteet, muuten ne joko leviävät tai ovat raskaita ylimääräisen jauhon takia..

Mutta voit lisätä vain yhden ainesosan ja sitten pannukakut tulevat rapeiksi..

Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi meille, kuinka kokata.

Tarvitset:

kesäkurpitsa – 2 kpl;
perunat – 1 kpl;
munat – 2 kpl;
jauhot – 4 rkl.l.;
kasviöljy paistamiseen;
suolaa ja mausteita maun mukaan.

Kuinka kokata

1.Kuori kesäkurpitsa tarvittaessa ja poista siemenet.Kuori perunat ja raasta vihannekset.

2.Lisää munat, mausteet, suola ja jauhot valmiiseen seokseen.

3.Vaivaa taikina tasaiseksi ja paista tavalliseen tapaan esilämmitetyssä paistinpannussa kasviöljyssä.

Temppu on siinä, että perunatärkkelyksen ansiosta taikina on tiheämpää ja pannukakkujen kuori on rapeampaa.

Hyvää ruokahalua!

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit