KotiRuokaMiksi keitto pilaantuu nopeasti: luettelo kotiäitien yleisistä virheistä

Miksi keitto pilaantuu nopeasti: luettelo kotiäitien yleisistä virheistä

Monet saattavat huomata, että ensimmäiset annokset pilaantuvat nopeasti..

Ongelma on erityisen tärkeä lämpimänä vuodenaikana..

Korkeasta lämpötilasta johtuen astioiden säilyvyys lyhenee huomattavasti, ja tehdyt virheet tekevät keiton pilaantumisen todennäköisyyden erittäin korkeaksi.

Siksi lehtemme kulinaarinen asiantuntija, kokki Julia Arkhipova paljasti kotiäitien tärkeimmät puutteet.

Mitä he ovat?

Vihreä

Kaikki tietävät, että vihannekset ovat kaikkien keittojen universaali komponentti, koska ne tekevät siitä vain maukkaampaa ja terveellisempää.

Kaikki eivät kuitenkaan halua kokata sitä: maku ja aromi eivät ole niin kirkkaita.Siksi monet ihmiset laittavat vihreitä pannulle ilman lämpökäsittelyä.

Tässä tapauksessa keitto pilaantuu nopeasti.Siksi vihannekset kannattaa laittaa lautaselle eikä pannulle.

Valkosipuli tai sitruunamehu

Näillä tuotteilla on antibakteerinen vaikutus, mutta ensimmäisten annosten kohdalla tilanne on toinen.Jos lisäät ne keittoon aivan lopussa, se voi johtaa epämiellyttäviin tuloksiin: ruokalaji pilaantuu.

Siksi ne kannattaa myös laittaa suoraan lautaselle.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit