KotiRuokaKuinka tehdä kuppikakkuja ilman smetanaa, maitoa tai pitkää taikinan vaivaamista: merkitse resepti...

Kuinka tehdä kuppikakkuja ilman smetanaa, maitoa tai pitkää taikinan vaivaamista: merkitse resepti kirjanmerkkeihin.

Tuoreet ja pörröiset muffinit ovat hieno herkku teelle tai kahville.Hyvä uutinen on tietää, että voit kirjaimellisesti leipoa ne kiireessä..

Tämä resepti ei vaadi maitoa tai muita maitotuotteita, ja jopa aloittelija selviytyy tehtävästä..

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi kuinka nopeasti leivotaan kuppikakkuja.

Tarvitset:

  • munat 4 kpl.
  • sokeri 150 gr.
  • voita 120 gr.
  • kasviöljy 100 ml.
  • leivinjauhe 10 gr.
  • jauhoja 300 gr.
  • vaniljasokeria 10 gr.
  • Kuinka kokata

    1.Ota voi jääkaapista, jotta se sulaa ja sekoita sitten kananmunien kanssa tasaiseksi.

    2.Lisää kasviöljyä valmistettuun massaan ja vatkaa kaikki vispilällä.

    3.Lisää sokeri – tavallinen ja vaniljasokeri, leivinjauhe ja vatkaa, kunnes kaikki on liuennut.

    4.Lisää sitten jauhot, sekoita taikina tasaiseksi ja kaada se muotteihin 2/3 tilavuudesta.

    Paista kuppikakkuja 180-asteisessa uunissa 25 minuuttia.

    Kun leivonnaiset ovat valmiita, voit ripotella päälle tomusokeria.Hyvää ruokahalua!

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit