KotiRuokaMiksi tämä on huonoin ruoka syödä perunoita: syitä välttää sitä

Miksi tämä on huonoin ruoka syödä perunoita: syitä välttää sitä

Perunassa on runsaasti kaliumia, magnesiumia, fosforia, C-vitamiinia ja B-vitamiineja.

Perunat sisältävät myös kuitua, joka on tärkeää ruoansulatukselle.

Perunoiden edut riippuvat kuitenkin suoraan niiden valmistusmenetelmästä.

Mitä perunaruokaa kannattaa välttää?

Kuten Gazeta.Ru raportoi viitaten Elena Grekiin, gastroenterologiin, korkeimman luokan lääkäriin ja Pietarin SM-Clinicin allergologiin, haitallisin tapa valmistaa perunoita on paistaminen.

Ensinnäkin paistamisen aikana perunoiden kaloripitoisuus kaksinkertaistuu.

Jos 100 g keitettyä perunaa sisältää 80 kilokaloria, niin 100 g paistettuja perunoita sisältää lähes 200.

Sinun on myös muistettava, että paistamisen aikana vapautuu syöpää aiheuttavia aineita.

Nämä haitalliset aineet vaikuttavat negatiivisesti ihmisen hermostoon ja lisäävät riskiä sairastua syöpään, asiantuntija varoitti.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit