KotiRuokaKolme yleisintä ja hirvittävintä keittiövirhettä paljastavat nopeasti kokemattoman kokin.

Kolme yleisintä ja hirvittävintä keittiövirhettä paljastavat nopeasti kokemattoman kokin.

Yhä useammat ihmiset suosivat nykyään kotiruokaa kahvilaruoan ja pikaruoan sijaan.

Kuten BelNovostin verkkopainoksen asiantuntija, kokki Julia Arkhipova kertoo, ilmiöön on useita syitä: se on maukasta, taloudellista ja lisäksi voi olla varma käytettyjen tuotteiden laadusta.

Mutta kokeneetkaan kokit eivät ole immuuneja virheille keittiössä, joten suosittelemme tutustumaan yleisimpiin virheisiin, joita keittiössä tehdään.

Ei seulota jauhoja

Jauhoja ei pidä seuloa ainoastaan roskien poistamiseksi – jopa hyvälaatuinen tuote, jossa ei ole kaikenlaisia epäpuhtauksia, on läpäistävä seulan läpi, jos haluat kuohkean taikinan.

Seulontaprosessi hapettaa jauhot ja poistaa kokkareet, mikä tarkoittaa, että saat pehmeää ja ilmavaa leivonnaista, joka kirjaimellisesti sulaa suussa.

Sekoita ruokaa jatkuvasti kypsennyksen aikana

Jotkin ruoat vaativat jatkuvaa sekoittamista, ja se on mainittava reseptissä.

Jos näin ei ole, älä kiirehdi tarttumaan lastaan – ruoasta ei tule toivotunlaista, jos käännät aineksia puolelta toiselle minuutin välein.

Todennäköisesti se ei yksinkertaisesti kypsenny läpi, eikä sen ulkonäkö ole läheskään ihanteellinen.

Kypsennä sitä korkealla lämmöllä, jotta se valmistuu nopeammin

Elintarvikkeita on kypsennettävä tietty aika.Jos lisäät jatkuvasti lämpöä prosessin nopeuttamisen toivossa, siitä voi olla ikäviä seurauksia: ruokalaji joko palaa tai jää sisältä raa’aksi, vaikka se näyttääkin ulkopuolelta ruskistuneelta.

Välttääksesi tämän, noudata tarkkaan kypsennysohjeita ja pidä kypsennysprosessi hallinnassa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit