KotiRuokaTemppu, jota kaikki kokit käyttävät saadakseen murenevaa riisiä: veden kuumentaminen kiehuvaksi.

Temppu, jota kaikki kokit käyttävät saadakseen murenevaa riisiä: veden kuumentaminen kiehuvaksi.

Riisiä voi kutsua melko oikukkaaksi viljatuotteeksi..

Riisi muuttuu vain pienellä ylilyönnillä sanattomaksi aineeksi, joka narskuu hampaissa, tai epämiellyttäväksi mössöksi.

Jos et halua kohdata tällaista kulinaarista fiaskoa, noudata BelNovostin verkkopainoksen kokin Julia Arkhipovan asiantuntijan neuvoja.

Hän kertoi, mitä riisille pitää tehdä, jotta siitä tulee lopulta mureaa.

Tämä menetelmä on hyvin yksinkertainen – ei liioittelua, jopa koulupoika osaa sen.

Jos siis olet päättänyt keittää riisiä lisukkeeksi, kaada se kattilaan ja täytä se vedellä – ei kylmällä vedellä, kuten tavallisesti, vaan kiehuvalla vedellä.

Odota sitten, että kattilan sisältö kiehuu.

Jäljelle jää vain kääntää lämpö keskilämmölle ja keittää tuotteen pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.

Aiemmin kerroimme, mitä raejuustoon voi lisätä herkullista pataa varten.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit