KotiRuokaMarinoidut kurkut muuttuvat pehmeiksi: yleisimmät syyt.

Marinoidut kurkut muuttuvat pehmeiksi: yleisimmät syyt.

Usein kotiäidit, jotka päättävät hankkia suolakurkkua talveksi, huomaavat tyytymättömyydensä, että tölkeissä on rapeiden ja elastisten vihreiden sijaan pehmeitä vihanneksia, jotka murenevat niitä painettaessa..

BelNovostin verkkojulkaisun asiantuntija, kokki Julia Arkhipova, ehdottaa tämän ongelman syiden ymmärtämistä ja samalla keinojen löytämistä sen ratkaisemiseksi.

Sääolosuhteet

Jos kurkut kerättiin kuumalla säällä, sinun tulee aloittaa säilöntä välittömästi, koska lämmössä ne alkavat nopeasti kuihtua.

Voit hidastaa tätä prosessia liottamalla kurkut ennen peittausta.Liotusaika voi vaihdella – puolestatoista kolmeen tuntiin.

Sopimaton lajike

Älä ajattele, että jos käytät ohutkuorisia salaattikurkkuja kylmä peittaukseen, tulos on sama kuin käytettäessä tähän tarkoitukseen tarkoitettuja erityisiä kurkkulajikkeita.

Salaattivihannesten ohut kuori ei yksinkertaisesti kestä kurkkujen tiheyttä käymisprosessin aikana.

Ruoanlaittotekniikan rikkominen

Kylmäpeittausmenetelmää käytettäessä on huolehdittava puhtaudesta: pestään kurkut huolellisesti poistamalla valkoinen bakteereja sisältävä pinnoite, joka voi johtaa kurkkujen pehmenemiseen.

Sinun tulee myös huuhdella purkkiin lisätyt yrtit ja mausteet.

Varastointi

Suolakurkkua tulee säilyttää 8-10 asteen tai sitä alhaisemmassa lämpötilassa, jotta ne pysyvät tuoreina ja rapeina.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit