KotiRuokaSalainen ainesosa, joka muuttaa minkä tahansa keiton kulinaariseksi mestariteokseksi, voi parantaa sen...

Salainen ainesosa, joka muuttaa minkä tahansa keiton kulinaariseksi mestariteokseksi, voi parantaa sen makua.

Pelkäätkö, että valmistettavan keiton maku ei ole tarpeeksi kirkas?.

On yksi universaali ainesosa, joka tekee kaikista suosituista ruoista herkullisempaa!.

Tämä lisäaine parantaa kaalikeiton, borssikeiton, suolakurkkukeiton, hernekeiton ja ohrakeiton makua.

Puhumme. sienistä.On parasta käyttää kantarelleja.

Tämän kulinaarisen tempun jakoi Julia Arkhipova, verkkojulkaisun Belnovostin kulinaarisen alan asiantuntija, kokki ja neljännen luokan leipuri.

Kuinka lisätä kantarellit oikein keittoon

Tiesitkö, että valmistamasi keitto ei ole kovin täyttävä eikä kaikkein herkullisin?

Valmista sitten 2-3 kantarellia.Pese sienet ja aloita keittäminen erikseen.

Suositeltu kypsennysaika on 15-20 minuuttia.

Ensimmäisen lämpökäsittelyn vaiheen läpikäyneet kantarellit on leikattava.

Sinun on lisättävä ainesosa keittoon noin neljännes tuntia ennen kypsennyksen päättymistä.

Tuloksena on ruokalaji, joka yllättää herkkusujen iloisesti kirkkaalla maullaan.

Toistetaan: sienet ovat yleinen lisäaine.Tämä ainesosa voi pilata tuskin makeuttamatonta keittoa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit