KotiRuokaHernekeittoon voidaan lisätä kaksi epätavallista ainesosaa, jotka parantavat sen makua ja aromia.

Hernekeittoon voidaan lisätä kaksi epätavallista ainesosaa, jotka parantavat sen makua ja aromia.

Luultavasti jokainen kotiäiti haluaisi, että ihmiset jonottaisivat lisää hänen ruokaansa.

Miten juuri näin tehdään – jos tehdään hernekeittoa – kertoo asiantuntijakokki Julia Arkhipova BelNovostin verkkopainoksesta.

Miten tehdä hernekeitosta maukkaampaa

Yleensä kokit käyttävät tämän ruokalajin valmistuksessa savustettuja possunkylkiluita.

Mutta tämä ei ole ainoa vaihtoehto: voit myös yrittää valmistaa ensimmäisen ruokalajin heittämällä savustettua laardia ja savustettua kanaa kattilaan (voit käyttää mitä tahansa linnun osaa, jopa siipiä, kinkkua tai kivipiirasta).

Laardi ja kana kaadetaan vedellä ja lähetetään tuleen.Se ei kestä kauan, sillä nämä tuotteet ovat jo valmiita.

Keittämisen aikana savustetut ainesosat antavat makunsa ja arominsa liemeen.

Kypsennyksen lopussa sinun on poistettava kana ja savustettu rasva.

Kuutioi silava ja poista liha kanan luista, minkä jälkeen voit palauttaa nämä tuotteet takaisin keittopataan.

Näiden kulinaaristen temppujen ansiosta hernekeitto saa runsaan savulihan maun ja aromin.

Aiemmin kerroimme, miten valmistetaan kauniita paahdetun leivän kirjekuoria mielenkiintoisella täytteellä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit