KotiRuokaMiksi ei ole hyvä idea keittää nyyttejä kiehuvassa vedessä: oikea resepti

Miksi ei ole hyvä idea keittää nyyttejä kiehuvassa vedessä: oikea resepti

Näyttäisi siltä, että mikä voisi olla yksinkertaisempaa kuin nyyttien keittäminen?

Useimmat ihmiset tekevät sen kuitenkin väärin.

Kerromme, miten keitetään nyytit niin, etteivät ne hajoa.

Miten keitetään nyytit oikein

Pelkkää nyyttien heittämistä kiehuvaan veteen ei saisi koskaan tehdä, sanovat ammattimaiset kokkiasiantuntijat.

Etenkin jos keittää ei tuoretta, eikä pakastettua nyyttiä.Lämpötilaero saa ne rikkoutumaan ja hajoamaan.

Pakastetut nyytit tulisi heittää alle 50-asteiseen veteen.

On myös suositeltavaa liottaa nyyttejä kylmässä vedessä muutama minuutti ennen kypsennystä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit