KotiRuokaJoitakin vinkkejä, jotka kotiäidit jättävät usein huomiotta lihan kypsentämisen tai paistamisen yhteydessä.

Joitakin vinkkejä, jotka kotiäidit jättävät usein huomiotta lihan kypsentämisen tai paistamisen yhteydessä.

Mikään ei aiheuta niin aktiivista keskustelua kuin oikea suolan lisääminen liharuokia valmistettaessa..

Jos tapahtuu virhe, tuote voi olla kuiva tai mieto..

Molemmat vaihtoehdot eivät ole houkuttelevia, toteaa kokki Yulia Arkhipova, joka on lehtemme ruoanlaitto-alan asiantuntija.

Kuinka suolaa lihaa oikein

Kun on kyse ruoanlaitosta

Ensinnäkin sinun on päätettävä oikea suolan määrä.Jokaista litraa vettä kohti on tapana ottaa noin puoli pientä lusikallista suolaa.Tätä määrää pidetään optimaalisena.

Lisää liha, kiehauta vesi ja poista vaahto.Lisää tämän jälkeen välittömästi tarvittava määrä suolaa.

Tässä tapauksessa lihasta tulee täydellinen.

Kun on kyse paistamisesta

Tässä tapauksessa, jos suolaa käytetään väärin, tuote voi pilata toivottomasti.Siksi sinun tulee olla varovainen.

Oikeaan suolan antoon on vain kaksi vaihtoehtoa.

Ensimmäinen on, että suola lisätään marinadin mukana vähintään 60 minuuttia ennen kypsennystä.Toinen vaihtoehto on yksinkertaisempi: sinun tulee suolata tuote vain tarjoilun yhteydessä, mutta on suositeltavaa odottaa viidestä kymmeneen minuuttia ennen syömistä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit