KotiRuokaTämä juustokakun ”välttämätön” ainesosa on tarpeeton; jätä se pois ja nauti jälkiruoan...

Tämä juustokakun \”välttämätön\” ainesosa on tarpeeton; jätä se pois ja nauti jälkiruoan todellisesta mausta.

Mistä juustokakkujen pohja yleensä koostuu? Jopa kokemattomat kokit tietävät vastauksen tähän kysymykseen.

Niin, yleensä sekoitetaan seuraavat tuotteet: tuorejuusto, munat, jauhot, sokeri.

Belnovosti-verkkolehden painoksen asiantuntija neljännen luokan kokki, kokki, leipuri Julia Arkhipova kuitenkin korostaa: tässä luettelossa on jotain tarpeetonta.

Mitä ei lisätä juustokakkujen pohjalle

Kananmunakomponentissa on ongelma: se tekee massasta nestemäisempää.

Jotta taikina saadaan takaisin normaaliin koostumukseen, on lisättävä paljon jauhoja.

Tuloksena on melko tiiviitä ja säilöttyjä juustokakkuja, joissa ei kuitenkaan ole kirkasta raejuuston makua.

’Kävi ilmi, että ruokapohjaan ei tarvitse lisätä kananmunia? Mutta miten sitten liimaa massan yhteen?’ – moni herkkusuu varmaan kysyy.

Vastaus on yksinkertainen: kananmuna-aineksesta ei tarvitse luopua kokonaan.Keltuaista tarvitaan komponenttien yhdistämiseen.Mutta kananmunan valkuaista ei tarvitse lisätä: sen takia ylimääräinen neste ilmestyy massaan.

Kuinka tehdä juustokakkuja ilman munanvalkuaista

Okei, olemme päätelleet, että juustokakkujen pohjan proteiini on turhaa.

Mutta mikä sitten pitäisi olla ainesosien suhde?

Muista seuraava suhde: 600 grammaa rahkaa varten pitäisi olla 2 munankeltuaista, 100 grammaa jauhoja ja 100 grammaa raakasokeria.

Proteiinien puuttuminen ja pieni määrä jauhoja takaavat, että saat aitoja juustokakkuja – mureita, ilmavia, sileitä ja uskomattoman ruokahalun herättäviä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit