KotiRuokaKolme ainesosaa tekee loistavat kaalikääryleet. Tämä on ainoa tapa valmistaa niitä, ja...

Kolme ainesosaa tekee loistavat kaalikääryleet. Tämä on ainoa tapa valmistaa niitä, ja niistä tulee herkullisia.

Täytetyt kaalirullat rakastavat paitsi aikuiset myös lapset.Mutta useimmiten lapset syövät mieluummin täytteen jättäen kaalin lehden koskemattomana lautaselle..

Jos kuitenkin hyödynnät BelNovostin verkkojulkaisun asiantuntijan kokki Julia Arkhipovan suosituksia, voit olla varma, että vaativimmatkin otukset pyyhkäisevät ne pois hetkessä.

Valikoima kaalia

Paras vaihtoehto on nuori kaali pehmeine, mehukas ja maukas lehtineen.Mutta jos sinulla on ongelmia oikean ainesosan löytämisessä, yritä korvata se kiinankaalilla.

Jos kaikesta huolimatta pidät valkokaalista kaalikääröissä, valitse oikea haarukka – sen tulee olla pyöreä tai hieman pitkänomainen.

Täyte

Herkullisimmat kaalirullat on täytetty jauhelihalla, joka koostuu sian- tai naudanlihasta.

Toinen tärkeä ainesosa on riisi: se on suositeltavaa esikeittää puolikypsiksi, jotta se ei murene myöhemmin hampaissa.Jos et ole vielä kokeillut, nyt on aika lisätä kasviksia kaalikääröihin: kypsät tomaatit tai kesäkurpitsat sopivat kesällä ja lisää porkkanaa ja sipulia talvella ja keväällä.

Kastike

Sinun ei tarvitse hauduttaa kaalirullia vedessä, vaan kastikkeessa – voit valita tomaatin, smetanan tai yhdistetyn vaihtoehdon, joka antaa lautaselle erityisen aromin ja unohtumattoman maun.

Aiemmin kerroimme sinulle, kuinka kesäkurpitsaa voidaan suolata herkullisesti.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit