KotiRuokaOn neljä pääsääntöä, jotka kokit paljastavat munakokkelia valmistettaessa.

On neljä pääsääntöä, jotka kokit paljastavat munakokkelia valmistettaessa.

Edes tavalliset munakokkelia, joilla on maine sinkkumiesten ja opiskelijoiden ’erikoisruokana’, eivät aina ole täydellisiä..

Munanmunien paistamisen yksinkertaisuudesta huolimatta munakokkelilla on myös omat säännöt ja suosituksensa..

Siksi kannattaa kiinnittää huomiota ihanteellisen ruuan neljään salaisuuteen, muistuttaa lehtemme kulinaarinen asiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Mitä he ovat?

Tuotteiden tuoreus

Jokainen kotiäiti ei tiedä, että upeimmat munakokkelia saadaan, jos käytät tuoreita ainesosia.Siksi, kun ostat munia, kiinnitä huomiota valmistuspäivään.

Paistovälineiden valikoima

Monet ihmiset rakastavat valurautaisia ​​pannuja, koska ne tarjoavat täydellisen tasaisen lämmityksen.Parempi vaihtoehto olisi kuitenkin tarttumattomat astiat.

Lämpötila

Munaa ei saa paistaa, jos pannua ei ole lämmitetty kunnolla.Siksi sinun tulee ensin odottaa muutama minuutti ja vasta sitten lähettää munat.

Öljyn määrä

Jos rasvaa ei lisätä tarpeeksi, munat tarttuvat pannuun.Muista siis oikeat mittasuhteet: ota yksi pieni lusikka öljyä yhtä munaa kohden.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit